Babysvømme babybilleder

Godt gang i babysvømning babybillederne
Fra den 28. februar 2019 er jeg begyndt at samarbejde med Solrød Svømmehal om at tage babybilleder i deres babybassin i hverdagene mellem kl 9 og kl 12. Første kunde har været i gennem, og har været rigtig glad for sine billeder.

Hvem og hvormange som går med i vandet er nærmest underordnet, når bare de betaler entre, bader og ifører sig badetøj. Man er baby når man er mellem 4 uger og optil 2 år. Tag endelig gerne din store baby med i bassinet.
Babyerne klæder om inde i hallen, så de slipper for at blive kolde inden de når bassinet.
Så hvis far har lyst til at give mor nogle smukke billeder til mors dag er der virkelig mulighed for en overraskelse her...
Eller hvis mor vil overraske med billeder til far... ;-)


Jeg anbefaler at man prøver babysvømning mindst en gang inden man bestiller tid, så man sikre sig at  barnet faktisk kan lide det med at gå i vandet.
Det er dog ikke nødvendigt at babyen får hovedet under vandet når vi fotograferer. Inden vi går i gang taler vi kort om hvad der er af muligheder og hvad du og dit barn er trygge ved.Jeg fotograferer i ca. 20 minutter, jeg redigerer i ca 2 timer og resultatet er 5 super flotte professionelt printede fotografier monteret på A4 syrefrit passepartout, klar til at komme i glas og ramme og op på væggen.
Eller måske en gave til bedsteforældrene. Med billederne følger også en flot og stilren USB nøgle til de digitale filer.  Det hele leveres i en flot æske som kan afhentes i svømmehallens åbningstid, senest 14 dage efter fotograferingen.


Kontakt mig, hvis du er interesseret i at få fotograferet jeres vandpassion.


Kommentarer

Populære indlæg