Hvorfor er billeder så vigtige?Et minde til eftertiden..

Jeg har aldrig set billeder af mine oldefædre, eller mine oldemødre, men det kunne altså være sjovt at vide hvordan de så ud. 
Tænk hvis et billede som dette var blevet taget af en tipoldemor, med en nyfødtoldemor i armene...det havde da været magisk, især hvis oldemors mindre søskende også var blevet fotograferet senere, og alle var samlet på et billede.


Som et signal til dine børn..

"Nej, jeg behøver ikke at komme med på billedet, det er bare børnene.."
Børn gør ikke det vi siger, de gør det vi gør. Hvis vi ikke føler at vi er smukke nok, slanke nok, vigtige nok til at komme med på billederne, hvad gør det så ved vores børns billede af os, deres opfattelse af skønhed og selvværd?
Du skal selvfølgelig med på billederne, fordi du er smuk, fordi du er kærlig og fordi dine børn vil skatte at have et billede af dig sammen med dine børn, også den dag du måske ikke er her mere.


For at fastfryse et øjeblik i jeres historie..
"I dagene lige efter at lillebror blev født, fik vi taget de her billeder, se hvor lille han var, og se hvor små I var.." "Se hvor glade og lykkelige vi ser ud på billedet, det er nok fordi vi var så glade for at møde ham".
"Se der er vi blevet ældre, se storesøster havde sin bamse med på billedet, ja, hun var så glad for den bamse, hvad var det nu den hed?"

Der er ingen undskyldning, kom afsted til en fotograf, og gerne en som hjælper jer med at få jeres billeder med hjem på lærred, på fotopapir, i ramme...de skal op på væggen, de fortjener at blive nydt hver dag! Tiden går så hurtigt, og en dag er det for sent med de billeder af de små børn, for de er blevet store mens hverdagen gled forbi.Kommentarer

Populære indlæg